Werken bij Wijs!

Top leerkrachten voor kwaliteitsonderwijs

Wij stimuleren leraren het maximale uit zichzelf en uit de leerlingen te halen. Wij investeren daarom veel in de professionalisering van onze medewerkers en prefereren in onze wervingsprocedures mensen met deze kwalificaties. De komende jaren gaat Wijs! een Academie opzetten voor de bijscholing van medewerkers en het op peil houden/brengen van de basiscompententies van (nieuwe) medewerkers. Wij zijn er van overtuigd dat al onze leraren kwalitatief hoogwaardige leraren kunnen zijn. Door zelf leraren op te leiden, verwacht de stichting het voorspelde leraar tekort te matigen. 

Trainingen binnen onze eigen Academie worden verzorgd door senior- of expertleraren en door externen. Deze professionele cultuur waarin de kwaliteit van medewerkers een belangrijk uitgangspunt is, spreekt veel hoger opgeleide leraren aan. 

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven en onderzoekende onderwijsprofessionals die binnen teams willen bouwen aan de ambities van onze scholen: ‘Het beste onderwijs voor ieder kind’. We geven evidence informed onderwijs en maken hierbij veelal gebruik van het effectieve directe instructiemodel (EDI).

Wij zoeken teamspelers die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de school. Wij zien de scholen als professionele leergemeenschappen (PLG's) en samen met je collega's werk je samen vanuit je leerteam. Beschik jij over een onderzoekende houding, ben je oplossingsgericht en gedreven om je te ontwikkelen en verbeteren? Wij komen heel graag met je in contact! 

Spreekt dit je aan? Mail dan snel je motivatie en cv naar hrm@wijs-utrecht.nl